Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van BUYYOURLEDLIGHT.COM is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. 

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van BUYYOURLEDLIGHT.COM, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van BUYYOURLEDLIGHT.COM is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. 

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. BUYYOURLEDLIGHT.COM is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van BUYYOURLEDLIGHT.COM weer. 

Voor meer informatie gaat u naar de klatenservice

BUYYOURLEDLIGHT
Watertorenstraat 2E (geen bezoek adres)
9671 LJ Winschoten
(T) +31 597 850 163
(F) +31 597 850 163
KvK 001146172
BTW NL105724117B01